29-årig i grundlovsforhør for ulovligt tvang

politi2En 29-årig mand fra Djursland bliver lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers sigtet for at være den mand, der torsdag aften truede en 34-årig mand til at udlevere nøglerne til en bil på Brændtvadsvej i Ørum på Djursland.

Politiet, der beskriver den 29-årige som en stakkel, har anholdt den 29-årige på hans bopæl på Djursland fredag formiddag efter at have arbejdet med flere spor, siden bilen blev fundet ved midnatstid ved krydset mellem Marselis Boulevard og Skanderborgvej i Aarhus.

Blandt andet blev det oversavede jagtgevær og den maskering han brugte, da han truede sig til bilnøglerne, fundet i bilen.

“Noget tyder på, at han ikke ved, hvad han har gjort,” siger vagtchef hos Østjyllands Politi Thomas Hinge til Ritzaus Bureau.

Den 29-årige truede sig ved 21.00-tiden torsdag aften til bilen med et oversavet jagtgevær, da han bankede på hos den 34-årige på Brændtvadvej. Bilen var parkeret ved boligen.

Da bilen blev fundet i Aarhus var der noget galt med Skodaens  ene hjul, og politiet formoder, at den 29-årige har kørt bilen meget hårdt.

Politiet ved ikke hvorfor den 29-årige ønskede at bruge Skodaen.