TV2: Badehotellet fortsætter i 2019

Cecilie Stenspil som Fru Helene Aurland og Jens Jacob Tychsen som kongelig skuespiller Edward Weyse – to af seriens bærende figurer. Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

TV-SERIER: TV2 har bestilt endnu en sæson af successerien “Badehotellet”, der kommer på skærmen i løbet af 2019. Den nye sæson foregår dog i 1939 – seks år efter sæson fem, der sluttede i 1933.

Det betyder, at der sker flere ændringer i rollebesætningen i den populære serie, der blev heglet ned af anmelderne, da den fik premiere i 2013. Men seerne er rigtig glade for den. Sæson fem, der blev vist i januar 2018, havde ifølge dagbladet BT 1,7 mio. seere i gennemsnit.

Den samme modtagelse fik successerien “Matador” på Danmarks Radio tilbage i monopoldagene. Her rettede anmelderne dog ind efterhånden som serien udviklede sig. Det er ikke sket med “Badehotellet”.

Mest markant i sæson 6 vil være, at stuepigen Fie, der spilles af Rosalinde Mynster, ikke er med, når serien begynder på den 6. sæson.

Det fremgår ikke helt klart, om det er Rosalinde Mynsters egen beslutning, at hun siger farvel til rollen som Fie. I en artikel på TV2’s hjemmeside siger seriens forfattere, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, at de længe har vist, at Rosalinde Mynster har haft lyst til at prøve noget andet, mens hun i en sms til Jyllands-Posten skriver, at hun desværre ikke er med i den nye sæson.

På TV2’s hjemmeside siger hun desuden, at hun ikke har forladt badehotellet til fordel for noget andet.

Rosalinde Mynster medvirker i af en ny dansk film, der indspilles i foråret 2018 og foregår under 1. verdenskrig.

Stig Thorsboe og Hanna Lundblad holder kortene tæt inde til kroppen om sæson 6, men fortæller dog, at langt de fleste af de nuværende figurer er med, når serien starter igen – og at der dukker nogle nye unge mennesker op i persongalleriet.

De to forfattere er i gang med skriveprocessen, og det er meningen, at optagelserne starter til sommer.

Det er endnu ikke besluttet hvornår de nye afsnit af serien bliver vist. I mellemtiden kan interesserede nyde de fem første sæsoner af serien på TV2 Play – hvis man ikke har set hele serien eller får abstinenser.

Det er heller ikke besluttet hvor mange afsnit sæson 6 kommer til at bestå af. De foregående sæsoner var på seks eller syv afsnit.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten-tv.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som TV