Homeland 7 kan ses på svensk tv1

Der har netop været premiere på 7. sæson af tv-serien “Homeland” med Claire Danes i hovedrollen som agenten Carrie Mathison. Foto: Showtime.

TV-SERIE: Den nyeste sæson af succes-serien Homeland – den syvende – kan nu ses på SVT1 som den første tv-station i Skandinavien. Serien havde premiere på den amerikanske tv-kanal Showtime den 10. februar, og allerede dagen efter viste svenskerne afsnittet.

Serien begynder med at efterretningsagenten Carrie Mathison – spillet af Claire Danes – har forladt sit job i Det Hvide Hus og er flyttet ind hos sin søster. Hun er maniodepressiv, men det forhindrer hende ikke i at være en god agent – nu gennem syv tv-sæsoner.

Serien vandt i 2011 og 2012 en Golden Globe som den bedste drama-serie på tv. I 2012 fik Claire Danes og Damian Lewis også en Golden Globe hver, som bedste kvindelige og mandlige skuespillere i en tv-serie.

Damian Lewis, der spillede en hjemvendt amerikansk soldat, der har været kidnappet af militante muslimer. Han har ikke været med i de seneste sæsoner af serien.

DR2 viste sjette sæson af serien på samme måde som SVT1 gør nu – hurtigt efter at de enkelte afsnit var vist første gang i USA. Det vides endnu ikke, hvornår serien bliver vist på DR.

I Norge er det norsk Tv2, der viser 7. sæson af serien.

8. sæson er på tegnebrættet, og det er ifølge producenterne den sidste – siger de i hvert fald indtil videre.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten Tv på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder, TV