59-årig fik stjålet dankort ved Rema 1000 i Langå

politi2LANGÅ: En 59-årig kvinde har anmeldt, at hun fik stjålet sit dankort efter et besøg i Rema 1000 i Langå, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

Efter besøg i butikken blev den 59-årige standset af en kvinde, der ville have hjælp til at få adressen på Randers Centralsygehus indtastet på en GPS.

Den 59-årige forsøgte et par gange uden held inden kvinden til sidst sagde, at nu kunne det være lige meget og forlod stedet i en bil, hvor der sad en mand. Bilen var med franske nummerplader, og parret kørte væk fra stedet ad Bredgade.

Det var først efter episoden ved Rema 1000, at den 59-årige kvinde blev opmærksom på, at hendes dankort var væk. På det tidspunkt var der allerede hævet et kontantbeløb på kortet.

Østjyllands Politi opfordrer folk til at være forsigtige, når fremmede spørger om vej – eventuelt at man ignorerer de pågældende – ofte kvinder.

I forbindelse med tricktyveriet i Langå har politiet udsendt en efterlysning af de pågældende to personer. De beskrivelse begge som værende vesteuropæiske af udseende samt  mellem 30 og 35 år.

Kvinden talte engelsk, er mellem 170-175 centimeter høj, Han er spinkel af kropsbygning og med sit brune og mellemlage lange hår samlet i nakken. Desuden var hun meget sminket og har et smalt markeret ansigt.

Det mest markante ved manden er, at han mangler en fortand i undermunden. Desuden er han kraftig af kropsbygning med kort brunt hår.

Tricktyveriet fandt sted torsdag ved kl. 14.30-tiden.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger om de to efterlyste personer.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk – Randers på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk på Facebook her.