DR viser dokumentar om Dong-salget

Foto: DR-Grafik
Foto: DR-Grafik

DR fremlægger nye informationer om en af de mest kontroversielle politiske beslutninger i nyere tid: Dong-handlen. Det sker på DR1 onsdag den 20. august kl. 20.00.

Frasalget af Dong-aktier til det amerikanske investeringsbank Goldman Sachs blev en af de mest kontroversielle politiske beslutninger i Danmark i nyere tid. Sagen sprængte regeringen, splittede SF og fik over 200.000 danskere til at protestere. Nu fremlægger ‘DR1 Dokumentaren: Dong – bag lukkede døre’ nye informationer om forløbet, som ikke tidligere har været fremme i offentligheden.

Dokumentar rejser nye spørgsmål
I dokumentaren ‘Dong – bag lukkede døre’ kommer DR frem med oplysninger, som ikke tidligere er blevet behandlet af medierne i sagen om frasalg af aktier til Goldman Sachs.

Regeringen fastholdt, at handlen var den bedst mulige for Danmark. Men kom der andre matchende tilbud, før man underskrev med Goldman Sachs? Har regeringen med aftalen blåstemplet brug af skattely og forgyldt Goldman Sachs og Dongs chefer?

Det er nogle af de spørgsmål, som dokumentaren ‘Dong – bag lukkede døre’ rejser onsdag den 20. august klokken 20.00 på DR1.

(Lettere redigeret pressemeddelelse fra DR)

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder, TV