“Fire and Fury” bliver til tv-serie

Den kritiske bog om Donald Trump, der blev udgivet for et par uger siden, bliver nu til en tv-serie.

TV: Produktionsselskabet Endeavaor Contont har købt rettighederne til at lave en tv-serie på baggrund af bogen “Fire and Fury”, der handler om livet i Det Hvide Hus, skriver flere amerikanske medier. Det er endnu ikke besluttet hvilket tv-selskab, der vil vise filmen.

Bogen, der er skrevet af journalisten Michael Wolff, vagte betydelig opsagt, da den blev sendt på markedet for et par uger siden. Den skildrer livet i Trumps hvide hus som kaos, og flere bliver i anonymt citeret for, at præsidenten er utilregnelig.

Da Trump-administrationen tog skridt til ved domstolene at ville forsøge at få bogen forbudt, blev udgivelsen fremskyndet, og den blev flere steder i USA revet ned af hylderne.

Michael Wolff skal være tilknyttet produktionen som producer sammen med  en tidligere BBC-chef, Michael Jackson, der i dag ejer produktionsselskabet “Two Cities Television”, der ligger i London.

Bogen, som Michael Wolff fik et syv-cifret beløb – i dollars – for, er i øjeblikket den bedst sælgende bog i hele verden, og der er allerede solgt mere end 1 million eksemplarer.

Der er endnu ikke kommet noget frem om hvem, der skal spille rollerne som præsidenten og hans mænd.

Donald Trump kritiserede inden udgivelsen bogen, som der på forhånd var sivet uddrag af til flere amerikanske medier, for at være fuld af løgn. Michael Wolff takkede ham i flere tv-shows for på den måde at være med til at øge interessen for bogen.

Donald Trumps tidligere rådgiver Steve Bannon, der blev fyret sidste år, blev fyret fra nyhedsorganisation Breitbart News på grund af hans kritiske udtalelser om sin tidligere chef.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten Tv på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten Politik på Facebook her.