Jørgen Winther bliver nummer fem

Læge Jørgen Winther  fra Assentoft vandt mandag aften pladsen som nummer fem på Venstres liste ved valget til regionsrådet i Midtjylland den 19. november.

Det skete på et møde i Venstres kommuneforening for Randers, der blev holdt i Helligåndshuset i Randers. Byrådsmedlem Jens Peter Hansen blev nummer to, og han bliver derfor opstillet som nummer 26 på Venstres liste, mens Christina Kjærgaard får pladsen som nummer 38.

Kommuneforeningen i Randers har på forhånd fået stillet pladserne som nummer fem, 26 og 38 til rådighed på den samlede liste, der får 45 kandidater.

Erfaren politiker

Jørgen Winther er også medlem af regionsrådet i den nuværende periode, og han har tidligere i mange år været medlem af Folketinget for partiet, men trak sig tilbage ved valget i 2007. Han sad også i en årrække som medlem af Århus Amtsråd, og var ved et enkelt amtsrådsvalg kandidat til amtsborgmesterposten – dog uden at kunne slå den siddende amtsborgmester Ib Frederiksen (S).

Jens Peter Hansen er også medlem af byrådet i Randers, og opstiller også her ved valget den 19. november. Han forsøgte uden held at blive Venstres borgmesterkandidat ved valget, men blev slået af Claus Omann Jensen.