Mere trafik på Stiftens hjemmeside

Århus Stiftstidende har oplevet stigende trafik på sin hjemmeside.
Århus Stiftstidende har oplevet stigende trafik på sin hjemmeside.

Århus Stiftstidendes hjemmeside havde en stærkt stigende trafik i august måned. Det viser den seneste statistik fra Danske Medier Research.

Antallet af sidevisninger på hjemmesiden steg med omkring 250 procent i forhold til juli, og kliktallet er nu langt det højeste siden avisen begyndte at opkræve penge for brugen af hjemmesiden.

Der blev vist 2.893.740 sider på hjemmesiden i august, mens der i juli måned var 826.646 sidevisninger.

Også flere brugere

Udover antallet af sidevisninger måler Danske Medier Research også antallet af unikke brugere og antallet af besøg på hjemmesiden. I begge kategorier har Århus Stiftstidende en forholdsvis beskeden fremgang.

Så noget tyder på, at når endelig brugerne kommer ind på siden, så kunne de i august bedre lide indholdet end de kunne tidligere.

Mindre stigning i Randers

På aarhusavisens søsteravis i Randers – Randers Amtsavis – har man ikke oplevet den samme stigende aktivitet – selv om siden har haft en pæn fremgang. Her er der lige siden hjemmesiden blev en betalingside i november sidste år registreret et antal klik på mellem 147.000 og  246.000 sidevisninger om måneden.

Det sidste tal er fra august måned, hvor der skete en stigning fra 184.492 i juli. Det svarer til en stigning på cirka 34 procent.