Monty Python-show udsolgt på 43,5 sekunder

Da online-billetsalget til det annoncerede Monty Python-show startede i dag, var der ikke en billet at opdrive efter 43,5 sekunder. 

Derfor er det allerede besluttet at programsætte yderligere fire shows, så der i alt er planlagt fem opførelser af den aldrene gruppes come-backshow.

Datoerne er fra den 1. til og med den 5. juli næste år i O2 Arena i London.

Forenes på teaterscene

Det er mindre end en uge siden, at de fem overlevende medlemmer – John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin og Terry Jones – af den legendariske show-gruppe offentliggjorde, at de ville lave en enkelt opførelse af et nyt show, der i modsætning til deres tv-shows vil blive opført på et teater.

Monty Pythons Flying Cirkus’ første tv-show  blive vist den 5. oktober 1969 på BBC. Udover fire sæsoner af deres tv-optræden er der også lave fire film, hvoraf den mest kendte er “Life of Brian” fra 1979.

Python er kult

Siden er der nærmest opståel en kult omkring skuespillerne og deres tv-shows og film, alt imens skuespillerne har fulgt hver deres egen karriere.

Tv-showene kan stadig ses på tv-stationer verden over. DRK har netop vist en serie, hvor hver af skuespillerne viser deres favoritsketches.

Udtrykket spam stammer fra en sketch fra et tv-show og bruges i dag oftest om uønskede emails, der sendes rundt til mange computerbrugere på en gang – oftest med et kommercielt indhold.

Det sjette medlem af gruppen var Graham Chapman, der døde af kræft i 1989.