Randers: 46-årig varetægtsfængslet for at stjæle to lanterner

politi2En 46-årig mand fra Randers blev torsdag formiddag ved Retten i Randers fængslet frem til den 7. april for at stjæle to lanterner ved et indbrud natten til torsdag.

Den 46-årige mand blev set af vidner, da han forlod en forretning på Reberbanevej med lanterne i favnen omkring kl. 01.13, fremgår det af politiets døgnrapport. Få minutter efter blev han anholdt  af en politipatrulje ikke langt fra gerningsstedet.

De to lanterner har en værdi på omkring 800 kr. Den 46-årige mand blev fremstillet for en dommer kl. 11.00.

Døgnrapporten torsdag formiddag melder ellers om et indbrud og et forsøg på indbrud i Randers samt et glatføreuheld på Tulipvej.

Indbruddet skete i en privat bolig på Kantatevej. Et vindue var brudt op, men da indbruddet blev skrevet ind i døgnrapporten, var det endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet. Indbruddet blev anmeldt onsdag cirka  kl. 14.30 og er sket efter tirsdag kl. 12.00.

Ruderne var stærke

Indbrudsforsøget var sket i en beklædningsforretning i Brødregade, hvor gerningsmænd uden held havde forsøgt at knuse flere ruder uden held.

Færdseluheldet skete onsdag morgen omkring kl. 7.30 da en 19-årig bilist skulle ud på Tulipvej. Han ville bremse for at holde tilbage for trafikken, men det var glat – så han gled ud foran en medtrafikant, der påkørte han bil. Den bil blev ført af en 36-årig kvinde.

Det fremgår ikke af politiets døgnrapport, om der skete andet end materiel skade ved uheldet.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk – Randers på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk på Facebook her.