TV: Marvel laver tv-serie om Daredevil til Netflix

daredevilMarvel Comics har lavet en aftale med streamingtjenesten Netflix om levering af en tv-serie i 13 afsnit med superhelten Daredevil, der for mange år siden blev kendt i Danmark under navnet Dæmonen.

Brugere af Netflix vil i 2015 kunne se serien, hvor skuespilleren Charlie Cox spiller rollen som den blinde advokat Matt Murdock, der om dagen slås for retfærdigheden i retssalene i New York og om natten bekæmper forbrydere i byens underverden.

I 2003 blev der indspillet en biograffilm med Ben Affleck i rollen som Daredevil.

Kun en biograffilm

Dengang besluttede Marvel Comics, at der ikke skulle laves flere biograffilm med superhelten, selv om filmen vel må beskrives som en rimelig succes.

Daredevil blev skabt for præcis 50 år siden af Stan Lee og Jack Kirby, der har stået bag mange af de superhelte, som Marvel Comics har udviklet gennem årene.

TV-serien om Daredevil er en del af større pakke med tv-serier som Netflix og Marvel Comics har lavet kontrakt om. Serierne bliver med fire superhelte fra Marvel-universet, der får hver deres serie – og en af dem er altså Daredevil.

Jobskabelse

Serierne skal indspilles i New  York, og de er en del af guvernør Andrew Coumos planer om at skabe arbejdspladser. Det forventes, at indspilningen af tv-serierne vil skabe 3.000 arbejdspladser – 400 af dem på fuld tid.

Serierne bliver på tilsammen 60 et-times afsnit. De tre andre superhelte er Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist.

De sidste otte afsnit er en miniserie, hvor de fire superhelte slår sig sammen i gruppen The Defenders.