TV2 forhandler om ny sæson med Dicte

Iben Hjejle som Dicte Svendsen og Dar Salim som fotografen Bo Skytte. Foto: Tv2
Iben Hjejle som Dicte Svendsen og Dar Salim som fotografen Bo Skytte. Foto: Tv2

TV2 forhandler i øjeblikket med filmselskabet Miso Film om køb af endnu en sæson med krimiserien med den aarhusianske journalist Dicte. Det oplyser TV2 Østjyllands hjemmeside tv2oj.dk.

Der ventes en endelig afklaring af, om der skal produceres flere tv-krimier i Aarhus med skuespilleren Iben Hjejle som Dicte til april.

“Vi er lige nu i fuld gang med at se på finansieringen, og vi ved i hvert fald, at TV 2 gerne vil have en tredje sæson, så vi håber og tror, at det nok skal ske,” siger Peter Bose, der er producer hos Miso Film.

Elsebeth Egholm

Dicte bygger på romanserien skrevet af Elsebeth Egholm. Første sæson, der havde premiere på TV2 i januar 2013, bygger på romanerne, mens anden sæson, der blev vist sidste år, var selvstændige tv-afsnit, der var skrevet af andre end Elsebeth Egholm.

Fremover udvikler Dicte sig forskelligt på tv og i romanerne, som der er kommet otte af.

TV2 er glad for serien, fordi det er den mest populære af stationens tv-serier inden for de seneste år. Det sidste afsnit af sæson 1 havde næsten 1,3 mio. seere.

Serien er også solgt til udlandet, hvor den på svensk TV4 har været en stor succes.

Netflix har vist serien på den amerikanske udgave med engelske undertekster, hvilket har kastet anmeldelser af sig på den internationale filmdatabase www.imdb.com.

Du kan læse artiklen på TV2 Østjyllands hjemmeside her.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk – TV på Facebook her  (under opbygning).

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk på Facebook her  (under opbygning)

Udgivet
Kategoriseret som TV