Venstre holder “hulemøde” i Randers

venstreVenstre har sammensat en delegation på tre topfolk, der i den kommende tid skal holde medlemsmøder landet over. Et af de første holdes i Randers torsdag.

Det er gruppeformand i folketingsgruppen Søren Gade, politisk ordfører Jacob Ellemann-Jensen og partisekretær Claus Richter, der tager på landsturne, fremgår det af partiets medlemsblad “Liberalt Overblik”, der netop er kommer ud i postkasserne hos medlemmerne.

Det er ikke offentliggjort, hvor mødet i Randers holdes, og der er kun sendt indbydelse ud til de medlemmer, som landsorganisationen kender mail-adressen på.

Der fremgår heller ikke noget om mødet på hjemmesiden for Venstre i Randers, der ellers er fyld med oplysninger om politiske aktiviteter – hverken indhold eller tid og sted for mødet.

Af artiklen i medlemsbladet fremgår det dog, at der er tale om debatmøder og at der vil blive givet en introduktion til Venstres politiske netværk, der giver medlemmerne mulighed for at være med til at forme partiets politik.

Mødet i Randers er det eneste møde i landsturneen, der holdes i Østjylland.

Der holdes i alt 11 møder. Det første holder onsdag den 16. marts i Holbæk, og det andet holdes i Randers dagen efter. Det sidste holdes i Ringkøbing den 30. maj.

Udgivet
Kategoriseret som Randers