Voldsom biljagt på Djursland i nat (Opdat.)

29092012063Flere patruljevogne fra Østjyllands Politi deltog i nat i en biljagt på Djursland efter en bil, der kørte med stjålne nummerplader.

Biljagten, der startede ved kl. 3.00-tiden, stoppede, da bilen med to mænd kørte ind på en mark, hvor bilen satte sig fast.

Efter nogle minutter var de to mænd anholdt ved hjælp af politihunde.

En politipatrulje fik øje på bilen – en rød Nissan – ved Kaløvig ved Rønde. De to mænd i bilen ville ikke stoppe og forsøgte at køre fra politibilen ad Molsvej.

Sømmåtter

Flere politipatruljer blev tilkaldt, og de forsøgte flere gange på flugtstrækningen at standse bilen med sømmåtter. Det lykkedes dog chaufføren at indvige måtterne hver gang.

Ved krydset Ny Lufthavnsvej og Ebeltoftvej overtog en hundpatrulje jagten, der fortsatte omkring 40 kilometer inden bilen satte sig fast på en mark.

Da bilen kørte ind på marken, fortsatte kørslen et par kilometer inden den røde Nissan satte sig fast. De to mænd forsøgte at flygte.

Den første blev anholdt med hjælp fra en politihund cirka 150 meter fra bilen, mens den anden blev fanget nogle minutter senere på den anden side af et vandløb omkring 300 meter fra bilen med hjælp fra en anden politihund.

Værktøj til indbrud

De to mænd havde værktøj i bilen, som de erkendte skulle være brugt til at begå indbrud med.

De blev begge løsladt efter endt afhøring. Føreren af bilen er sigtet for flere overtrædelser af færdselslovgivningen. Desuden kan han se frem til at skulle betale erstatning for en ødelagt mark.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk på Facebook her.