Anden sæson af “Imperiets sensommer” blev den sidste

Der var oprindeligt planlagt op til fem sæsoner af "Indian summers" - som Imperiets Sensommer hedder på engelsk. Foto: Matt Brandon/Channel 4
Der var oprindeligt planlagt op til fem sæsoner af “Indian summers” – som Imperiets Sensommer hedder på engelsk. Foto: Matt Brandon/Channel 4

TV: DR2 tager i aften hul på anden sæson af den populære engelske tv-serie “Imperiets Sensommer” – i forlængelse af genudsendelse af første sæson, der sluttede i sidste uge. Oprindeligt var der planlagt op til fem sæsoner, men sæson to blev den sidste, fordi publikum faldt fra i løbet af serien, da den blev vist på Channel 4 i Storbrittannien.

Channel 4 besluttede at stoppe serien, da de første fem afsnit af den nye sæson var blevet vist i marts-april i år.

Den første sæson blev set i gennemsnit af 3 million britiske tv-seere, men efter starten på den opfølgende sæson i foråret blev det klart, at serien slet ikke i sin anden sæson kunne komme i nærheden af seertallene i 2015. Den endte da også med at kun 1 million seere så det sidste afsnit.

Serien startede ellers som Channel 4’d bedste nye serie i 20 år, men “Indian Summers”, som serien hedder på engelsk, tabte kampen med BBC-tvserien efter J. K. Rowlings (Herry Potters “mor”) første krimi i primetime søndag aften og Susanne Biers “Natportieren” (Har været vist på DR1) – også produceret af BBC – når seriens afsnit blev genudsendt.

Persongalleriet er stort set det samme som i første sæson – dog er der skrevet enkelte nye karakterer ind i serien.

En af de bærende kræfter i serien er den engelske skuespiller Julie Walters, der har rollen som den intrigante Cynthia Coffin, der bestyrer den klub, hvor den engelske overklasse mødes, når de er på sommerferie i Simla, der ligger for foden af Himalayabjergene.

Se traileren for anden sæson her.

Læs også: “Imperiets sensommer” får en anden sæson

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten-tv.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder, TV