Bagerjørgen indtager Randers

Bagerjørgen er blevet kureret for sin glutenallergi. Foto: Steen Brogaard/Zirkus Nemo
Bagerjørgen er blevet kureret for sin glutenallergi. Foto: Steen Brogaard/Zirkus Nemo

Bagerjørgen, Smadremanden og en række andre besynderlige artister besøger snart Randers. Med udsigt til kraftvarmeværket og regnskoven slår Danmarks eneste cirkus med z – Zirkus Nemo – teltet op på Brotoften, så der er klar til fem forestillinger fra den 25. juni.

Det er skuespilleren Søren Østergaard, der de seneste år har udlevet sin drøm om at blive cirkusdirektør, der står bag Zirkus Nemo. I år får han assistance af cirkusprinsessen Patricia Schumann.

Tidligere har det været bl.a. været skuespilleren Peter Frodin og journalisten Anders Lund Madsen, der har ageret lille hjælper for den drømmende cirkusdireltør.

Bagerjørgen kureret for glutenallergi

Søren Østergaard står selv bag nogle af de mest populære figurer. Bagerjørgen havde han dog for et par år siden truet med at sende på pension, fordi han havde gået glutenallergi, men den er han vist blevet kureret for. Det kan være, at det hjalp da han arrangerede en kombineret kotelet- og wienerbrødsdans.

Og smadremanden er garanteret lige så ubehøvlet over for randrusianerne, som alle andre – hvis ikke mere.

Udover parodier på rigtigt cirkus optræder der også en række rigtige cirkusartister – bl.a. en fuglemagiker, jonglører og muskelmænd.

Dyr familietur

Man skal dog være indstillet på, at billetterne er en smule pebrede – 300 kroner pr.styk for de billigste og 430 kroner pr styk for de dyreste. Og så kommer der endda et lille kortgebyr oveni. Det kan nemt blive dyrt, hvis man er en hel familie, der skal i cirkus.

Forestillingerne er kl 19.30 de første fire dage, mens lørdagsforestillingen er allerede kl. 17.00.

Der er sat omkring 500 billetter til salg ved hver forestilling.

Patricia Schumann er lille hjælper for cirkusdirektøren i år. Foto: Steen Brogaard/Zirkus Nemo
Patricia Schumann er lille hjælper for cirkusdirektøren i år. Foto: Steen Brogaard/Zirkus Nemo

Zirkus Nemo har lige været i Aarhus og i de kommende uger efter Randers får Svendborg, Nykøbing Sjælland, København og Odense besøg. Den sidste forestilling i 2013 er i Odense den 14. september.

 

 

 

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder