Social Balance på charmeoffensiv på Sjælland

Formand for Social Balance Mette Valentin på charmeoffensiv for sit parti  efter deltagelse i folkemødet på Bornsholm. Foto: Mette Valentin
Formand for Social Balance Mette Valentin på charmeoffensiv for sit parti efter deltagelse i folkemødet på Bornsholm. Foto: Mette Valentin

Det nye parti Social Balance holder præsentationsmøde for interesserede sjællændere den 20. juni om eftermiddagen hos 3F i Næstved.

Mette Valentin, der er formand for partiet og medlem af regionsrådet i Region Syd, vil fortælle om partiets program.

“Vi vil skabe social balance – genskabe vort sikkerhedsnet, som trænger til at blive repareret og gennemrestaureret,” hedder det blandt andet i indbydelsen til mødet.

Informationsmødet holdes kl 16.00 og senere på dagen er der medlemsmøde.

Partiet opstiller til en række regionsråd ved kommunalvalget, ligesom det på nuværende tidspunkt også er besluttet at opstille ved byrådsvalgene i bl.a. Aarhus og Odense.

Repræsenteret i Region Syd

Pariet blev stiftet i 2012 af to SF-ere, der på det tidspunkt var medlemmer af regionsrådet i Region Syd for partiet. Den ene er Mette Valentin, der nu repræsenterer Social Balance i rådet.

Partiet er i øjeblikket i gang med at samle underskrifter for at bliver opstillingsberettiget til næste folketingsvalg. Der kræver næsten 20.000 vælgererklæringer.

Kristendemokraterne har netop afleveret underskrifter

Udover de otte partier i folketinget har Kristendemokraterne netop afleveret 21.000 underskrifter i Indenrigsministeret, der er i gang med at gennemgå underskrifterne, for at blive opstillingsberettiget ved næste valg.

Det har taget Kristendemokraterne mere end et år at gennemføre indsamlingen af underskrifterne..

Social Balance er også repræsenteret på Folkemødet på Bornholm i disse dage.

 

 

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder