Dantaxi lukker først om et år

Problemer med opsigelse af kontrakten med Dantaxi Administration i København betyder, at lukningen af Dantaxi i Randers først sker om et år, skriver Randersidag.dk.

Vognmændene tilsluttet Dantaxi i Randers har ellers besluttet sig for at melde sig under fanerne hos Randers Taxa ved årets udgang, men det har Dantaxi Administration ikke umiddelbart indstillet på.

“Vi har på et vognmandsmøde besluttet, at vi ikke ønsker at havne i et retsligt efterspil med Dantaxi Administration A/S, ved at foretage den ellers planlagte optagelse hos Randers Taxa ved udgangen af dette år, og derfor må vi udskyde processen med et år,” oplyser formand hos Dantaxi i Randers Christina Hermann Petersen til Randersidag.dk.

Sammenlægning

Det er den økonomiske krise, der har gjort det svært at drive en lille taxi-selskab i Randers. Der er ikke så mange kunder i taxaerne som tidligere, og derfor blev der for kort tid siden indgået en aftale mellem Dantaxi og Randers Taxa om sammenlægning.

De to selskaber har derudover i samarbejde med transportgruppen i fagforeningen 3F besluttet at indstille til byrådets bevillingsnævn, at der sker en inddragelse af bevillinger til at køre taxa ved naturlig afgang.