Forenede Demokrater vil ikke fusionere

Forenede demokraterForenede Demokrater deltager ikke i den fusion, der i øjeblikket er til debat mellem en række små centrum-venstrepartier. Det fortæller Steen D. Hartmann, der er formand for partiet.

“Vi har diskuteret det på to møder i vores hovedbestyrelse,” siger han.

“Vi vurderer, at vi politisk ligger for langt fra de andre, og vi tror mere på vores eget koncept end på at gå ind i et arbejde med at skabe en nyt fælles politisk fundament.”

Forenede Demokrater deltog i det første møde mellem partierne, der fandt sted for nogle uger siden. Partiet deltog ikke i mødet lørdag, hvor de andre partier diskuterede fremtiden.

Social Balance opløses

Social Balance har forud for mødet lørdag besluttet at opløse sig selv og gå med i den nye partidannelse. I diskussionerne deltager også Retsforbundet, De Grønne, Fælleslisten og Centerpartiet.

Forenede Demokrater har netop ved en afstemning blandt medlemmerne valgt fire mærkesager, som partiet vil satse på i den kommende tid.

“Vi håber, at vi på den måde får en tydeligere og skarpere politik,” siger Steen D. Hartmann.

Kritisk over for EU

Partiet har en kritisk holdning til EU. Derudover vil partiet arbejde for en genoprettelse og en udvikling af velfærdsstaten samt udbygge demokratiet, så der bliver tale om et reelt demokrati.

Det sidste punkt handler om, at Forenede Demokrater vil arbejde for en bæredygtig udvikling af det danske samfund.

Læs mere mærkesagerne her og om Forenede Demokrater på www.forenededemokrater.dk. Eller på partiets facebookgruppe her.

Partiet har mere end 2.000 “følgere” på den åbne facebookside. Derudover er der en lukket facebookgruppe for medlemmer.

Læs også: Social Balance tæt på nedlæggelse

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder