Randers Storcenter får ny administrator

ranstorcenterDanica Pension, der ejer Randers Storcenter, har opsagt aftalen med administrationsfirmaet Steen & Strøm om den daglige drift af centret og 12 andre  butikscentre landet over.

Det betyder, at en ny administrator tager over fra den 1. juli næste år. Det vides endnu ikke, hvem den nye administrator bliver.

Steen & Strøm har de sidste mange år stået for administrationen af 16 butikscentre landet over. De tre sidste – bl.a. Bruun’s Galleri i Aarhus – ejer Steen & Strøm selv.

Steen & Strøm er en del af en stor fransk koncern, der driver omkring 180 shoppingcentre i 16 land, og selskabets plan er fortsat ekspansion i de nordiske lande – selv om der er et stort tab at miste 13 centre.

Interessant partner

“Vi vil fortsat være en interessant partner for dansk detailhandel,” lover country manager Søren Brogaard fra Steen & Strøm i en pressemeddelelse.

Ændringen får ingen betydning for den daglige drift af centerforeningen i Randers Storcenter med Lene Nørgaard som event- og marketingchef. Centerforeningen, hvor de enkelte butikker er medlemmer, står for aktiviteter i centret, mens Steen & Strøm står for det daglige arbejde med driften af bygningerne og udlejning af butikker.

Nyhedsjagten er bekendt med, at butikker i Randers Storcenter har været utilfredse med den måde, som Steen & Strøm har drevet centret på, fordi de forretningsdrivende føler, at Bruun’s Galleri er en stor konkurrent, når det drejer sig om at tiltrække kunder. Og Bruun’s Galleri ejer Steen & Strøm selv.

Udover Bruun’s Galleri ejer Steen & Strøm også Torvebryggen i Vejle og Field’s i København. Et af de andre centre, som nu skal have ny administrator, er City Vest i Brabrand ved Aarhus.

Udgivet
Kategoriseret som Randers