Randers: Tricktyve stjal 76-årigs kontokort på åben gade

politi2To midaldrende mænd stjal mandag først på aftenen et kreditkort fra en pung, som tilhørte en 76-årig kvinde. Hun gik på fortorvet ved Gl. Hadsundvej da hun blev kontaktet af de to mænd, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

De to mænd talte engelsk og bad kvinden om at fortælle, hvor de befandt sig. De forklarede, at de skulle have et værksted til at hente en bil på stedet, fordi den var gået i stykker.

Kvinden hjalp dem med at nedskrive adressen, men hun opdagede efterfølgende, at der var forsvundet et kreditkort fra hendes pung. Pungen lå i en taske.

Hun kontaktede politiet, men det var ikke hurtigt nok til at få kortet spærret inden det blev forsøgt brugt. Der var allerede hævet et kontantbeløb ved en pengeautomat med kreditkortet.

Politiet mener, at de to mænd har afluret kvindens pinkode i forbindelse med betaling i en dagligvarebutik kørt tid før at kreditkortet blev stjålet, fremgår det af døgnrapporten.

Politiet offentliggør ikke noget signalement af de to mænd.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der eventuelt har set de to mænd og kvinden, eller har set de to mænd i området efterfølgende, på telefon 114.

Tyveriet fandt sted omkring kl. 18.00 og blev anmeldt lidt efter kl. 19.00.

Af politiets døgnrapport fremgår det også, at der sidst på eftermiddagen blev anmeldt et indbrud i en bolig på Egelien, der ligger tæt på Viborgvej og motorvejen.

Her var en rude knust, men det var endnu ikke opgjort, hvad der var stjålet, da indbruddet blev skrevet ind i døgnrapporten. Indbruddet er sket efter lørdag kl. 15.00.

Udgivet
Kategoriseret som Randers