Randers: Indbrudstyve stjal smykker og lamper i Vorup

PATRULJEVOGN_JAKKER_1Indbrudtyve har haft travlt, da de begik indbrud i en beboelsesejendom på Kærvej på et tidspunkt mellem torsdag eftermiddag og lørdag eftermiddag. Der er bl.a. stjålet flere lamper og en del smykker fra ejendommen, fremgår det af politiets døgnrapport søndag den 14. februar.

Gerningsmændene er kommet ind ved at bryde en terrassedør op.

De har pillet to loftslamper ned af mærket Normann 69 Copenhagen og en sort led-væglampe er fjernet fra væggen, Desuden har de fjernet en sort bordlampe.

Desuden manglede der et eksemplar af Georg Jensen Hjertet, et sølvherreur med mørkebrun læderrem af mærket Daniels Wellington, et sæt cylinderformed manchetkanpper i sølv af mærket Tiger of Sweden samt en del ikke nærmere specificerede smykker.

Stjal også en dyne

Beboerne mangler også en bærbar computer af mærket Dell, en stor taske i lysebrun kernelæder…….og en dyne.

Indbruddet er begået torsdag efter kl. 15.00 og blev opdaget lørdag eftermiddag kl. 17.00.

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere i området, der har set noget, der kan have sammenhæng med indbruddet, på telefon 114.

Der er det seneste døgn også anmeldt to indbrud på Fuglebakken i Randers.

Vindue i dør knust

I en beboelsesejendom blev et vindue i en dør knust, og der blev stjålet et fjernsyn af mærket Sony, sølvtøj og et smykkeskrin med påskriften Charles Solberg. Der var forskellige guld- og sølvsmykker i smykkeskrinet. Indbruddet er sket efter kl. 20.00 fredag aften, og er sket inden kl. 8.00 lørdag morgen.

Det andet indbrud skete i en forretning, hvis der også var knust en rude i en dør. Her blev der stjålet kontanter og et antal varer, der ikke var opgjort i forbindelse med anmeldelsen. Indbruddet blev opdaget lørdag morgen ved kl. 8.00-tiden og er sket efter forretningen lukkede fredag kl. 18.00.

En politipatrulje standsede lørdag aften lidt efter kl. 22.00 en bil, som blev ført af en 20-årig mand, der viste sig ikke at have kørekort. Han blev standset på Rådmands Boulevard.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk – Randers på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk på Facebook her.