Katrine Fruelund på vej i byrådssalen

Meget tyder på, at den tidligere populære håndboldspiller på kvindelandsholdet, Katrine Fruelund, til nytår kan kalde sig byrådsmedlem for partiet Venstre i sin hjemby Randers.

Da partiets medlemmer fornylig opstillede kandidater til byrådsvalget, der finder sted tirsdag den 19. november, blev Katrine Fruelund placeret som nummer fem på Venstres liste.

Der er tale om en høj placering på listen for en nybegynder i politik, og da partiet opstiller sine byrådsmedlemmer ved sideordnet opstilling – det vil sige, at dem der får flest personlige stemmer på afstemningsdagen, bliver valgt – synes det næsten helt sikkert, at den tidligere håndboldspiller bliver et af de 31 valgte byrådsmedlemmer ved kommunalvalget.

Katrine Fruelund, der er 34 år,  stoppede sin håndboldkarriere på Randers HK’s bedste håndboldhold i sommeren 2012. Hun arbejder i dag som talentchef i klubben, og hun kan derfor blive en slags repræsentant for idrætslivet i byrådet.

Hun var med på det danske kvindelandshold, der ved olympiaden i 2004 i Athen vandt en guldmedalje i Danmark. Hun blev desuden kåret som turneringens bedste spiller.

Katrine Fruelunds placering på venstrelisten blev afgjort da partiets vælgerforeninger holdt generalforsamlinger den 5. februar.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *