Randrusianer fik dusør fra Østjyllands Politi

Østjyllands Politi har desværre ikke fortalt hvem der er hvem på dette billede. Men yderst til højre er det chefpolitiinspektør Bent Preben Nielsen og yderst til venstre er det politidirektør Jørgen Ilum. Desværre er det ikke muligt at afgøre hvem af de andre, der er  Jens Kragh Møller. Foto: Østjyllands Politi.
Østjyllands Politi har desværre ikke fortalt hvem der er hvem på dette billede. Men yderst til højre er det chefpolitiinspektør Bent Preben Nielsen og yderst til venstre er det politidirektør Jørgen Ilum. Jens Kragh Møller står yderst til venstre i baggerste række. Foto: Østjyllands Politi.

Den 33-årige randrusianer Jens Kragh Møller fik onsdag sammen med seks andre østjyder udbetalt en dusør for en indsats, som de har ydet som en slags hverdagens helte inden for det sidste års tid.

De syv østjyder har i forskellige sammenhænge enten redet liv eller hjulpet politiet i deres arbejde.

“Fælles for disse syv borgere er, at de alle har reageret hurtigt og ydet både fysisk og psykisk førstehjælp til mennesker i nød,” sagde politidirektør Jørgen Ilum, der sammen med chefpolitiinspektør Bent Preben Nielsen onsdag tog imod på politigården i Aarhus.

Jens Kragh Møller fik en dusør for den 12. november 2014 at have reddet en kvinde op af vandet ved branddammen ved Vorup. En kvinde henvendte sig til Jens Kragh Møller, da hun synes det så ud som om, der lå noget eller nogen ude i vandet.

Jens Kragh Møller reagerede resolut og sprang straks i vandet og fik trukket den livløse kvinde op på land, hvilket var medvirkende til, at kvinden overlevede episoden.

Redigeret pressemeddelese fra Østjyllands Politi

Du kan tilmelde dig Nyhedsjagten.dk – Randers på Facebook her.