Social Balance tæt på nedlæggelse

socialbalancePartiet Social Balance er tæt på at nedlægge sig selv. Det skriver et af partiets stiftere John Hyrup Jensen i en besked til medlemmerne på partiets facebookside.

John Hyrup Jensen opfordrer medlemmerne til at gå med i et nyt parti, der kan blive etableret i samarbejde med en række små partier.

Partierne holder deres næste møde i morgen, hvor de blandt andet skal diskutere et eventuelt navn på det nye parti.

SB går efter fusion

“Social Balance har tilkendegivet, at vi går efter en fusion med de andre partier, idet vi ikke mener Social Balance kan overleve som selvstændigt parti, der kan få magt og indflydelse i kommuner, regioner og folketing,” skriver John Hyrup Jensen, der er næstformand i Social Balance.

De øvrige partier, der deltager i fællesmøderne, er Forenede Demokrater, De Grønne, Fælleslisten, Retsforbundet og CenterPartiet.

Fælles for partierne er, at de går ind for bæredygtighed, mennesket før systemet, afbureauratisering, borgerinddragelse, basisindkomst, udkantspolitik m.v., skriver John Hyrup Jensen i nyhedsbrevet til partiets medlemmer.

Skuffede SF-ere

Social Balance blev bl.a. stiftet af to skuffede SF-ere, der var medlem af regionsrådet i Region Syddanmark – Mette Valentin og John Hyrup jensen – i forrige valgperiode.

De opnåede ikke genvalg ved kommunalvalget den 19. november sidste år.

Partiet stillede også op ved kommunalvalget i flere kommuner landet over, men fik ikke valgt medlemmer i nogle af landets 98 kommuner.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder