Toppac fik erhvervsprisen i Randers

Søren Mark Andersen får overrakt erhvervsprisen af Daniel Madié. Foto: Randers Erhvervs- og Udviklingsråd.
Søren Mark Andersen får overrakt erhvervsprisen af Daniel Madié. Foto: Randers Erhvervs- og Udviklingsråd.

Emballagevirksomheden Toppac fik Randers Erhvervs- og Udviklingsråds Erhvervspris 2013, da erhvervsrådet holdt årsmøde onsdag den 29. maj.

Virksomheden fremstiller plastemballage, og den har haft fremgang under de seneste års krise.

Toppac har trodset krisen

Prisen blev overrakt til virksomhedens ejer Søren Mark Andersen af formanden for Randers Byråds erhvervsudvalg, Daniels Madié, der roste virksomheden for at trodse krisen og virksomhedens direktør for at have et stort lokalt hjerte.

Toppac, der ligger på Tinvej i Hornbæk, har 25 ansatte. Den er opstået som en del af Hornbæk Plast Industri med specialproduktion i bægre og låg.

En stor del af produktionen går til eksport. Virksomheden har salgskontorer i Storbritannien, Irland, Schweitz, Tyskland og Norge.

Højteknologisk produktion

Virksomheden er højteknologisk, hvor CNC-styrede maskiner og moderne pakkerisystemer spiller en stor rolle. Vriksomheden var i 2006 og 2008 udpeget som Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen.

Toppac fik i 2008 erhvervsrådets globaliseringspris. Dengang blev 75 procent af produktionen solgt i udlandet – det meste på de markeder, hvor virksomheden har kontorer. Virksomheden har med succes satset på mellemstore virksomheder.

Ny bestyrelsesformand

På årsmødet blev direktør Per Hastrup, Prodan, valgt som medlem af bestyrelsen, og på et efterfølgende kort møde blev han valgt som ny formand for bestyrelsen.

Desuden blev direktør i Nykredit, Finn Møller, og Peter Nissen, Partner Makers Kommunikation, valgt til bestyrelsen.

Årsmødet blev holdt hos Danish Crown

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *